EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Από τις δυσκολότερες στην Ευρώπη"

Μπαρτζώκας: "Από τις δυσκολότερες στην Ευρώπη"

Η αήττητη μέχρι τώρα Λοκομοτίβ Κουμπάν δοκιμάζεται στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα και οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Βίκτορ Κλαβέρ μίλησαν για όσα θα πρέπει να προσέξουν

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι μία από τις 3 ομάδες της φετινής Euroleague που μετράει μόνο νίκες. Οι Ρώσοι τρέχουν ένα σερί 4-0, όμως η Μπαρτσελόνα αύριο (12/11) θα προσπαθήσει να τους βάλει φρένο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κι ο Βίκτορ Κλαβέρ μίλησαν στην ιστοσελίδα της Euroleague για το παιχνίδι με τους "μπλαουγκράνα" δείχνοντας ότι σέβονται αλλά δεν φοβούνται τους αντιπάλους τους.

" Η έδρα της Μπαρτσελόνα είναι μία από τις δυσκολότερες στην Ευρώπη. Μια καταξιωμένη ομάδα, με γεμάτο ρόστερ κι έναν εξαιρετικό προπονητή", είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας πριν συμπληρώσει πως " Δεν χρειάζεται να πούμε πως είναι απαραίτητο να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι, αν θέλουμε να χαμογελάσουμε στο τέλος. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Από την πλευρά των παικτών ο Βίκτορ Κλαβέρ τόνισε: " Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μία νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα θα σημαίνει ότι το σερί μας θα πάει στο 5-0 και θα ήμαστε κοντά στο ΤΟΡ 16. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι που θα πάει πόντο με πόντο. Η Μπαρτσελόνα θα θέλει να τρέξει, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να νιώσουν άβολα με την αμυντική μας δουλειά. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Καρσίγιακα αποδείξαμε ότι μπορούμε να αρνηθούμε εύκολους πόντους στους αντιπάλους μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ