EUROLEAGUE

Τιλί: "Να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο"

Τιλί: "Να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο"
EUROKINISSI

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την Γκραν Κανάρια είναι ο Κιμ Τιλί, ο οποίος θέλει να αφήσει πίσω του την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ο Κιμ Τιλί μίλησε για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του με την υπογραφή του στην Γκραν Κανάρια και δεν έκρυψε πως είναι... διψασμένος για να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς την σεζόν 2017-18 δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στον Ολυμπιακό λόγω των τραυματισμών που αντιμετώπισε στον προσαγωγό και στα γόνατα.

"Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την πολύ μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε να επιστρέψω στην Ισπανία και να αγωνιστώ στην EuroLeague. Πέρασα μία δύσκολη χρονιά, είμαι διψασμένος να αγωνιστώ ξανά και να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Έχω εμπειρία από την Liga Endesa και την EuroLeague και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με όσα έχω μάθει", δήλωσε αρχικά ο 30χρονος Γάλλος πάουερ φόργουοντ της παρουσίασής του από την Γκραν Κανάρια και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Μπορώ να βοηθήσω σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και ειδικά στην άμυνα. Είναι σημαντικό στην EuroLeague να παίζεις σκληρά στην άμυνα. Έχω βελτιωθεί στα σουτ τριών πόντων. Είμαι ένας ολοκληρωμένος παίκτης".

Όσον αφορά τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση της Γκραν Κανάρια, είπε: "Ήθελα να έρθω στην ομάδα, γιατί η Liga Endesa είναι η καλύτερη λίγκα. Επίσης, η Γκραν Κανάρια παίζει στην EuroLeague. Ήταν προσωπικός μου στόχος να αγωνιστώ ξανά στο υψηλότερο επίπεδο και στην Ισπανία".

Επίσης, ρωτήθηκε για την κατάσταση που βρίσκεται, καθώς στις αρχές Μαΐου υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό γόνατο: "Πριν από 2,5 μήνες έκανα την επέμβαση. Ακολουθώ πρόγραμμα αποθεραπείας για να είμαι στο 100% από την αρχή της σεζόν. Όλο το καλοκαίρι δουλεύω σκληρά. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο".

Τέλος, ο Κιμ Τιλί παρατήρησε πως η Γκραν Κανάρια "εδώ και πολλά χρόνια είναι ίδια. Είναι μία οικογένεια. Μου αρέσουν οι ομάδες που δεν αλλάζουν κάθε χρόνο και διατηρούν την ταυτότητά τους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ