ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκραν Κανάρια: Χωρίς Έβανς και τυπικά απέναντι στον Ολυμπιακό

Γκραν Κανάρια: Χωρίς Έβανς και τυπικά απέναντι στον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Η Γκραν Κανάρια μία μέρα πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (20/12, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό φόργουορντ Κρις Έβανς που αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με ανακοίνωσή της, η Γκραν Κανάρια έκανε γνωστό το τέλος της συνεργασίας της με τον Κρις Έβανς μετά από κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών. Τη φετινή σεζόν, ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια στη EuroLeague μετρώντας κατά μέσο όρο 10.3 πόντους και 2.6 ριμπάουντ.

Όσον αφορά την αποχώρηση του Κρις Έβανς, η Γκραν Κανάρια κοινοποίησε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η Γκραν Κανάρια και ο Κρις Έβανς αποφάσισαν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους. Η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει τον παίκτη για τις υπηρεσίες του και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία".

Τις τελευταίες μέρες, ο Κρις Έβανς ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας καθώς δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Μπανταλόνα (16/12) για τη Liga Endesa όπως και στην αναμέτρηση με τη Μπασκόνια (18/12) για τη EuroLeague. Η Μπουντούτσνοστ είναι μία από τις πρώτες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Κρις Έβανς μετά το διαζύγιό του με την ισπανική ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (20/12, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) χωρίς τον Αμερικανό φόργουορντ στη σύνθεσή της.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ