ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκραν Κανάρια: Μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γκαρθία

Γκραν Κανάρια: Μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γκαρθία
EUROKINISSI

Η Γκραν Κανάρια ανακοίνωσε ότι θα πορευτεί μέχρι το τέλος της χρονιάς με τον Βίκτορ Γκαρθία στον πάγκο, τον μέχρι πρότινος ασίσταντ κόουτς του Σάλβα Μαλντονάδο.

Μία ημέρα μετά την βαριά ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα (87-63) και έξι μετά την απόλυση του Σάλβα Μαλντονάδο (φωτό), η Γκραν Κανάρια ανακοίνωσε και τον διάδοχό του στον πάγκο. Θα είναι ο... προσωρινός αντικαταστάτης του, ο Βίκτορ Γκαρθία. Ο μέχρι πρότινος ασίσταντ κόουτς του Μαλντονάδο πήρε το χρίσμα του πρώτου προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (10/12) η ομάδα των Καναρίων Νήσων.

Ο 38χρονος Γκαρθία βρίσκεται στον πάγκο της Γκραν Κανάρια από την σεζόν 2010/11, τότε στο πλευρό του Πέδρο Μαρτίνεθ και εν συνεχεία κατά σειρά δίπλα στους Άιτο Γκαρθία Ρενέσες, Λούις Κασιμίρο και Σάλβα Μαλντονάδο. Διετέλεσε για πρώτη φορά πρώτος προπονητής στην εκτός έδρας νίκη για την 11η αγωνιστική της EuroLeague στο Μιλάνο και την Κυριακή που πέρασε στην Μαδρίτη. Η Γκραν Κανάρια θα τον παρουσιάσει επίσημα σε συνέντευξη Τύπου, που θα γίνει το πρωί της Τρίτης (11/12).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ