EUROLEAGUE

Γκραν Κανάρια: Ενισχύθηκε με Γουίλι

Γκραν Κανάρια: Ενισχύθηκε με Γουίλι
AP PHOTO/LANCE IVERSEN

Ο Τζέικομπ Γουίλι θα ενισχύσει την Γκραν Κανάρια για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Διαβάστε ποιος είναι ο παίκτης που θα βρουν μπροστά τους οι δύο "αιώνιοι".

Η σεζόν δεν πηγαίνει όπως τα είχαν σχεδιάσει στην Γκραν Κανάρια . Στην EuroLeague το όνειρο της πρόκρισης στην οκτάδα έχει ξεφτίσει, ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα η ομάδα των Καναρίων Νήσων βρίσκεται στην 16η θέση με ρεκόρ 6-14, μία νίκη πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Η ενίσχυση, λοιπόν, ήταν επιβεβλημένη και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας αποκτήθηκε ο Τζέικομπ Γουίλι.

Ο 24χρονος φόργουορντ πήγε σε τρία κολέγια (Μοντάνα, Λιούις-Κλαρκ και Ίστερν Ουάσινγκτον) πριν αρχίσει το 2017 την επαγγελματική καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο στους Μπρούκλιν Νετς. Ο Γουίλι έπαιξε ακόμα στους Λονγκ Άιλαντ Νετς στην G-League, πέρασε για ένα διάστημα από την Γερμανία (Λούντβιχσμπουργκ) και άρχισε τη σεζόν 2018/19 στην Αστραλία, όπου φόρεσε τη φανέλα των 36ερς της Αδελαΐδας, έχοντας 12,2 πόντους και 4,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο Γουίλι θα ενισχύσει την Γκραν Κανάρια στο υπόλοιπο της EuroLeague, όπου η ισπανική ομάδα έχει ακόμα να αντιμετωπίσει τους δύο "αιώνιους", τον Παναθηναϊκό στις 28 Φεβρουαρίου και τον Ολυμπιακό στις 21 Μαρτίου.

Photo credits: AP Photo/Lance Iversen

TAGS EUROLEAGUE ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ