EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Αναγκαστική προσγείωση στη Χετάφε

Ζάλγκιρις: Αναγκαστική προσγείωση στη Χετάφε

Με καθυστέρηση μίας ημέρας είναι πιθανό να επιστρέψει η αποστολή της Ζάλγκιρις στο Κάουνας λόγω προβλήματος που παρουσίασε το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της. Η ατάκα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την αναγκαστική προσγείωση.

Ταλαιπωρία για την αποστολή της Ζάλγκιρις, καθώς το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της από τη Μαδρίτη στο Κάουνας έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Χετάφε.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της EuroLeague επικράτησε ( 93-86) εκτός της Ρεάλ Μαδρίτης, προκρίθηκε στα playoffs και την Παρασκευή (5/4) πήρε τον... δρόμο της επιστροφής για το Κάουνας. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν, όπως τα είχε η σχεδιάσει η πρωταθλήτρια Λιθουανίας, καθώς λόγω ενός τεχνικού προβλήματος το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της από τη Μαδρίτη στο Κάουνας προσγειώθηκε αναγκαστικά στη Χετάφε.

Η αεροπορική εταιρεία προσπαθεί να βρει άλλη πτήση για τους επιβάτες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, αλλά είναι πιθανό να φτάσουν στον προορισμό τους το Σάββατο (6/4).

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πάντως φαίνεται πως παραμένει ευδιάθετος, καθώς όπως μετέφερε ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας, φέρεται πως είπε αστειευόμενος πως "ήταν πιο εύκολο να νικήσουμε στη Μαδρίτη παρά να προσγειωθούμε στη Χετάφε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ