EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Το ξέσπασμα στο τελευταίο timeout του Γιασικεβίτσιους

Ζάλγκιρις: Το ξέσπασμα στο τελευταίο timeout του Γιασικεβίτσιους

Ο Αρτούρας Μιλάκνις υποκλίθηκε. Οι παίκτες της Ζάλγκιρις ξέσπασαν. Ο πάγκος της ομάδας του Κάουνας εξερράγη. Δείτε τι έγινε στο τελευταίο timeout του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Μαδρίτη (VIDEO).

Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, η Ζάλγκιρις ήταν με το ενάμιση πόδι εκτός οκτάδας. Ουδείς πίστευε πως η ομάδα του Κάουνας μπορούσε να χωρέσει στο πρώτο group, ουδείς πίστευε ότι οι Λιθουανοί θα προκριθούν στα playoffs. Και όμως, έξι σερί νίκες ήταν αρκετές -μαζί με έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων φυσικά- για να βάλουν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τους αθλητές του στην postseason.

Το διπλό στη Μαδρίτη απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ έστειλε τη Ζάλγκιρις απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, σε μια σειρά που έχει ένταση, σκληρές μονομαχίες και αστείρευτο πείσμα. Θα έχει και πολύ ενθουσιασμό, σαν αυτόν που είδαμε στο τελευταίο timeout του Γιασικεβίτσιους στη Μαδρίτη, όταν μια ομαδική κραυγή ακούστηκε μέχρι το κέντρο της πόλης. Δείτε το εντυπωσιακό πλάνο από την κάμερα του δημοσιογράφου Ντονάτας Ουρμπόνας.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ