EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Συμφωνία με τον Κέι Σι Ρίβερς

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ζάλγκιρις τα βρήκε σε όλα με τον Κέι Σι Ρίβερς, εκείνος κατάφερε να λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μπέτις και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Κέι Σι Ρίβερς είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην περιφέρεια της Ζάλγκιρις, μετά την απόφαση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αποδεσμευτεί ο Άλεξ Πέρεζ. Ο αριστερόχειρας φόργουορντ, που πέρασε μια διετία στον Παναθηναϊκό, επιστρέφει στην EuroLeague για να φορέσει τα πράσινα της λιθουανικής ομάδας και να τη βοηθήσει να ορθοποδήσει, με στόχο την είσοδο στα playoffs.

Η Ζάλγκιρις τα βρήκε σε όλα με τον εκπρόσωπο του 32χρονου φόργουορντ, εκείνος κατάφερε να "σπάσει" το συμβόλαιο που είχε με τη Ρεάλ Μπέτις και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρίσκεται στο Κάουνας. Από την ισπανική ομάδα αποχωρεί έχοντας 10.1 πόντους (με 40% στα τρίποντα), 2.4 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ κατά μέσο όρο στη Liga Endesa.

Πλέον, ο "Σάρας" θα πορευτεί με τον Τόμας Γουόκαπ και τον Λούκας Λεκαβίτσιους στη θέση "1" (ως τρίτη επιλογή προκύπτει ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις), προτιμώντας να αποκτήσει ακόμη έναν σουτέρ παρά έναν δημιουργό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ