EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: "Στο... ραντάρ της ο ΛεΝτέι"

Ζάλγκιρις: "Στο... ραντάρ της ο ΛεΝτέι"
EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα λιθουανικά ΜΜΕ η Ζάλγκιρις εξετάζει την περίπτωση του Ζακ Λεντέι και είναι πιθανό να κινηθεί για την περίπτωσή του αν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Το μέλλον του Ζακ Λεντέι στον Ολυμπιακό είναι ακόμα στον αέρα ενόψει της σεζόν 2019/20 , αλλά όπως φαίνεται η περίπτωσή του παρακολουθείται ήδη από άλλες ομάδες. Και το όνομα της πρώτης ομάδας που εξετάζει την περίπτωσή του διέρρευσε ήδη: Ζάλγκιρις !

Στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προφανώς και έχουν ενημερωθεί για το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος ο Αμερικανός και όπως αναφέρει ο γνωστός Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας, εξετάζουν την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός αναφέρει στον λογαριασμό του στο twitter: " Ο Ζακ ΛεΝτέι βρίσκεται στο ραντάρ της Ζάλγκιρς. Ο ΛεΝτέι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά το μέλλον τους στους "κόκκινους" παραμένει αμφίβολο. Ο ΛεΝτέι μπορεί να βγει στην αγορά αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να τον αφήσει ελεύθερο μέχρι τις 10 Ιουλίου".

Το γεγονός ότι η Ζάλγκιρις εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ δεν σημαίνει ότι θα κινηθεί κιόλας για την απόκτησή του. Την ίδια στιγμή ωστόσο, οι Λιθουανοί ξέρουν ότι το καλοκαίρι θα κληθούν να καλύψουν τα τεράστια κενά που αφήνουν με την αποχώρησή τους οι Μπράντον Ντέιβις ( οδεύει προς την Μπαρτσελόνα ) και Άαρον Γουάιτ (ψάχνεται για το ΝΒΑ, ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο ), έχοντας ωστόσο ήδη προλάβει να ανακοινώσουν την απόκτηση του Νάιτζελ Χέις και του Τζοκ Λαντέιλ .

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ