EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Σε καλό... φεγγάρι οι Λιθουανοί

EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά από δύο νίκες στη EuroLeague (με Ρεάλ και Βιλερμπάν), η Ζάλγκιρις συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία και στο λιθουανικό πρωτάθλημα όπου παραμένει αήττητη έπειτα από την επικράτηση επί της Πριενάι (87-55).

Η Ζάλγκιρις δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό και χημεία, με τους Λεντέι και Λαντέιλ να ανταποκρίνονται όλο και περισσότερο στον ρόλο τους και στις απαιτήσεις του Γιασικεβίτσιους.

Αμφότεροι ήταν μπροστάρηδες στην έβδομη νίκη της ομάδας τους στο λιθουανικό πρωτάθλημα, εκεί που η Ζάλγκιρις παραμένει αήττητη. Αυτή τη φορά επικράτησε εύκολα της Πριενάι (87-55), με τους δύο παίκτες να ξεχωρίζουν. Ο Λαντέιλ είχε 16 πόντους (6/11 σουτ) μαζί και 6 ριμπάουντ, ενώ ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού πέτυχε 14 πόντους μαζεύοντας και 5 ριμπάουντ, ενώ κέρδισε και 6 φάουλ.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (Γιασικεβίτσιους): Γουόκαπ 6, Λεκαβίτσιους (5 ασίστ), Χέιζ 7 (1), Γιανκούνας 9 (1), Λουκοσιούνας 9 (3), Γκέμπεν 8, Λεντέι 14 (5 ριμπάουντ), Λαντέιλ 16 (2/4 τρίποτνα, 6 ριμπάουντ), Γκριγκόνις 3 (1), Ουλανόβας 10 (4 ριμπάουντ).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ