EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Ο Πέρεζ είναι ο εκλεκτός του Γιασικεβίτσιους για το "1"

Maccabi Haifa guard Alex Perez, left, goes to the basket against Sacramento Kings guard Ben McLemore during the first quarter of an NBA exhibition basketball game Monday, Oct. 10, 2016, in Sacramento, Calif.  (AP Photo/Rich Pedroncelli)
Maccabi Haifa guard Alex Perez, left, goes to the basket against Sacramento Kings guard Ben McLemore during the first quarter of an NBA exhibition basketball game Monday, Oct. 10, 2016, in Sacramento, Calif. (AP Photo/Rich Pedroncelli) AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Η Ζάλγκιρις έχασε ξαφνικά τον Λέο Βέστερμαν (πάει στη Φενέρμπαχτσε), αλλά δεν πανικοβλήθηκε. Βρήκε ήδη τη διάδοχη κατάσταση στο "1" με τον Άλεξ Πέρεζ να είναι ο "εκλεκτός" του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Από το πουθενά, η Ζάλγκιρις βρέθηκε να ψάχνει για έναν ακόμη περιφερειακό. Η Φενέρμπαχτσε, που αναζητούσε περιφερειακό, πλήρωσε τη λιθουανική ομάδα για την απόκτηση του Λέο Βέστερμαν , κι έτσι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βγήκε στην αγορά για να βρει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Λούκας Λεκαβίτσιους στο "1".

Παρότι μάλιστα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, στη Zalgirio Arena δεν πανικοβλήθηκαν. Το κάθε άλλο, έδειξαν απόλυτα προετοιμασμένοι για να θέσουν σε εφαρμογή το plan b. Ο Άλεξ Πέρεζ είναι ο "εκλεκτός" του προπονητή της λιθουανικής ομάδας για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του απερχόμενου πόιντ γκαρντ.

Πρόκειται για 26χρονο παίκτη, ο οποίος φέτος φόρεσε τη φανέλα της Μπάνβιτ, με πολύ καλά νούμερα. Συγκεκριμένα, είχε 14.7 πόντους (με 36.6% στο τρίποντο), 2.7 ριμπάουντ και 5.6 ασίστ κατά μέσο όρο στην BSL, ενώ στο Basketball Champions League είχε 12.8 πόντους (με 38.2% στο τρίποντο), 3.4 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ.

AP Photo/Rich Pedroncelli

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ