EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Νοικιάζει το γήπεδό της... με την ώρα

Ζάλγκιρις: Νοικιάζει το γήπεδό της... με την ώρα

Η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε πως δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να νοικιάσει -με την ώρα- τη Zalgirio Arena για να παίξει με τους φίλους του, σε μια προσπάθεια για εύρεση ρευστού.

Η Zalgirio Arena παραμένει... ανενεργή εδώ και τρεις μήνες, από την στιγμή που αποφασίστηκε η διακοπή της EuroLeague και της LKL. Σε αυτό το διάστημα, κι αφού οι προπονήσεις είχαν σταματήσει εντελώς για δύο μήνες, κάποιοι παίκτες της Ζάλγκιρις (οι γηγενείς) έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Η κεντρική σάλα όμως είναι άδεια από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

Δεδομένου ότι δεν προβλέπεται οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα ή συναυλία, οι άνθρωποι του γηπέδου αποφάσισαν να τη διαθέσουν στο κοινό για ιδιωτική χρήση. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε πως πλέον όποιος θέλει, μπορεί να νοικιάσει την κεντρική σάλα για να παίξει μαζί με τους φίλους του, προκειμένου να πάρει μια... γεύση από το ομορφότερο γήπεδο της EuroLeague.

Ο τιμοκατάλογος που υπάρχει διαφέρει ανάλογα την ώρα, με το κόστος να κυμαίνεται από τα 60€ έως τα 120€ για κάθε ώρα παρουσίας στο γήπεδο.

Photo Credits: BC Zalgiris Kaunas / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ