EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Κοιτάζει στο εξωτερικό για τον διάδοχο του Γιασικεβίτσιους

EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κάζις Μακσβίτις δεν μπόρεσε να "απελευθερωθεί" από την Πάρμα, κι έτσι η Ζάλγκιρις εστιάζει πλέον στο εξωτερικό για την εύρεση του διαδόχου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η αποχώρηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την Μπαρτσελόνα και το γεγονός πως πήρε μαζί όλους τους συνεργάτες που είχε τα τελευταία χρόνια στη Ζάλγκιρις (με κορυφαίο τον Ντάριους Μασκολιούνας) έχουν δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο κενό στον λιθουανικό πάγκο. Ο Παούλιους Μοτιεγιούνας επιχείρησε τις τελευταίες ημέρες να... δώσει τη λύση, εστίασε στην περίπτωση του Κάζις Μακσβίτις, αλλά οι προσπάθειές του έπεσαν στο κενό.

Ο 43χρονος προπονητής, που έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής τα τελευταία χρόνια σε Νεπτούνας και Πάρμα την τελευταία τριετία, δεσμεύεται για ακόμη ένα χρόνο με τον ρωσικό σύλλογο, γεγονός που δεν του επιτρέπει να φύγει με προορισμό τη Zalgirio Arena.

Όπως εξήγησε ο Ντονάντας Ουρμπόνας του 15min, οι πράσινοι έκαναν προσπάθεια να τον αποκτήσουν, πλην όμως η διοίκηση της Πάρμα άναψε... κόκκινο στη συγκεκριμένη διαδικασία, μη θέλοντας να χάσει τον προπονητή της. Κάπως έτσι, Ο Παούλιους Μοτιεγιούνας είναι υποχρεωμένος να ψάξει στο εξωτερικό για τη διάδοχη προπονητική κατάσταση, σε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι για τη Ζάλγκιρις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ