EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις Κάουνας: Υπογράφει νέο διετές συμβόλαιο ο Μιλάκνις

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ, Αρτούρας Μιλάκνις, συμφώνησε με τη Ζάλγκιρις Κάουνας και θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο.

Κάτοικος Κάουνας για ακόμη δύο χρόνια θα παραμείνει ο Αρτούρας Μιλάκνις. Ο 34χρονος Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ τα βρήκε σε όλα με τη λιθουανική ομάδα και άμεσα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Μιλάκνις είναι δεινός σουτέρ και την τελευταίο σεζόν στη EuroLeague είχε 7.4 πόντους (έχοντας 39.5% στα σουτ τριών πόντων) και 1.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο παίζοντας 22:04 ανά αγώνα.

Η Ζάλγκιρις μετά και την παραμονή του Μιλάκνις εκτός απροόπτου δεν θα κάνει άλλη μεταγραφή. Στη θέση του πλέι μέικερ έχει τους Γουόκαπ, Λεκαβίτσιους και Γιοκουμπάιτις, στο "2" τους Γκριγκόνις και Ντίμσα, στο "3" τους Γκαρίνο, Μιλάκνις και Βαστούρια, στο "4" τους Χέις, Ρούμπιτ και Γιανκούνας και στο "5" τους Λοβέρν, Γκέμπεν και Μπλάζεβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ