EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις Κάουνας: Στη λίστα και ο Κεμζούρα

EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÆÅÍÉÔ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÆÅÍÉÔ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την τουρκική Πετκίμ, είναι υποψήφιος για τη θέση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Ζάλγκιρις Κάουνας.

Με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αποτελεί παρελθόν η διοίκηση της Ζάλγκιρις Κάουνας έχει ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες, για να βρει τον διάδοχό του στην τεχνική ηγεσία. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, στη λίστα των υποψηφίων εκτός του μέχρι πρότινος βοηθού του Γιασικεβίτσιους, Ντάριους Μασκολιούνας, ο οποίος αποτελεί και τη βασική επιλογή βρίσκονται επίσης οι Κάζις Μακσβίτις, Νταΐνιους Αντομάιτις, αλλά και ο γνώριμός μας Κεστούτις Κεμζούρα.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει με την τουρκική Πετκίμ, ωστόσο δεν αποκλείεται αν τον καλέσει η Ζάλγκιρις να επιλέξει την επιστροφή στα πάτρια εδάφη. O GM της ομάδας, Παούλιους Μοτεγιούνας, αναφερόμενος στο θέμα του νέου προπονητή υπογράμμισε: " Δεν νομίζω ότι μπορούμε να αντιγράψουμε όσα έκανε ο Σάρας. Ήταν ένας μοναδικός προπονητής και είχε μια μοναδική οπτική. Η δική μας οπτική πλέον θα πρέπει να αλλάξει".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ