ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζάλγκιρις Κάουνας: Οι... εκπορθητές του Σάρας

Ζάλγκιρις Κάουνας: Οι... εκπορθητές του Σάρας
EUROKINISSI

Η Ζάλγκιρις ακόμα δεν έχει κερδίσει εντός έδρας στην EuroLeague. Μακριά από το Κάουνας όμως ακόμα αγνοεί την ήττα φέτος, τόσο στην EuroLeague, όσο και στην Λιθουανία!

Η "Ζαλγκίριο Αρίνα" δεν αποτελεί φέτος το κάστρο που ήταν πέρυσι, με την Ζάλγκιρις να μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στην EuroLeague . Αυτό βέβαια δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα προς το παρόν στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, κάτι που αποδείχθηκε και στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ . Εκτός έδρας η Ζάλγκιρις απλά... δεν χάνει φέτος.

Σχεδόν δύο μήνες κοντεύουν να συμπληρωθούν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου (στην Λιθουανία) και η Ζάλγκιρις ακόμα αγνοεί την ήττα μακριά από το γήπεδό της. Στην EuroLeague έχει ρεκόρ 3-0 και στο λιθουανικό πρωτάθλημα 4-0, την ώρα που στην "Ζαλγκίριο Αρίνα" έχει συνολικά 4-4!

Αναλυτικά, η ομάδα του Κάουνας έχει νικήσει εκτός έδρας κατά σειρά στην Λιθουανία τις Πιένου (74-53), Γιουβέντους (87-80), Ρίτας Βίλνιους (76-69), Σιαουλιάι (93-68) και στην EuroLeague τις Αναντολού Εφές (93-79), Παναθηναϊκό (87-83) και Μπουντούτσνοστ (72-60), έχοντας έτσι συνολικά 7-0 εκτός έδρας τη σεζόν που διανύουμε.

Η τελευταία εξ αυτών των νικών επιτεύχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (9/11) στην Ποντγκόριτσα επί της Μπουντούτσνοστ. Σε ένα παιχνίδι που σύμφωνα με τον "Σάρας", ήταν " ένα από τα χειρότερα μας στη χρονιά"...

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ