EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις Κάουνας: Ανακοίνωσε τον Αμερικανό ψηλό Νάιτζελ Χέιζ

Ζάλγκιρις Κάουνας: Ανακοίνωσε τον Αμερικανό ψηλό Νάιτζελ Χέιζ
AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Παίκτης της Ζάλγκιρις Κάουνας για 1+1 σεζόν έγινε το βράδυ της Τετάρτης ο 24χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, Νάιτζελ Χέιζ.

Μια ενδιαφέρουσα μεταγραφή ολοκλήρωσε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (12/6) η Ζάλγκιρις, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Νάιτζελ Χέιζ. Ο 24χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έπαιξε τη σεζόν 2018/19 στην Τουρκία με την φανέλα της Γαλατασαράι και είχε σε 10 αγώνες στο EuroCup μέσους όρους 15.7 πόντων από 57% στο δίποντο, 43% στο τρίποντο και 92% στις βολές, μαζί με 5.6 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 1.1 κλέψιμο και 17.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 29:14 συμμετοχής.

Ο Χέιζ έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Γουισκόνσιν, δεν έγινε draft το 2017, πέρασε από τους Γουέστσεστερ Νικς της G-League, τους Λος Άντζελες Λέικερς, τους Τορόντο Ράπτορς και τους Σακραμέντο Κινγκς, δεν καθιερώθηκε στο ΝΒΑ και προτίμησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Ευρώπη. Με την Γαλατασαράι έκανε σπουδαία σεζόν στο πλευρό του Ζακ Όγκαστ και τώρα θα προσπαθήσει να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει στο Κάουνας.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ