EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Έτοιμη να υπογράψει τον Ζακ ΛεΝτέι

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ζάλγκιρις κλείνει την "τρύπα" στο "4" με τον Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος πριν από μία εβδομάδα έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Για δύο χρόνια η συμφωνία των δύο πλευρών!

Από τον Ολυμπιακό στη Ζάλγκιρις θα βρεθεί ο Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι "ερυθρόλευκοι" αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν πριν από μερικές ημέρες , κάτι που έκανε πολύ πιο εύκολη τη δουλειά των "πράσινων", οι οποίοι ούτως ή άλλως είχαν εξηγήσει πως πρόκειται για μια περίπτωση που τους ενδιέφερε.

Έτσι, η Ζάλγκιρις έκανε την κίνηση για την απόκτησή του, με συμβόλαιο που θα είναι αρκετά υψηλότερο από αυτό που είχε στον Ολυμπιακό και θα τον κρατήσει στη Zalgirio Arena για μία διετία -βάσει όσων ανέφερε στο Twitter ο ατζέντης του.

Φέτος ο ταλαντούχος πάουερ φόργουορντ είχε 9.7 πόντους από 57% στο δίποντο, 35.7% στο τρίποντο και 78.1% στις βολές, μαζί με 4 ριμπάουντ ανά 17'06'' στην EuroLeague, με κορυφαία προσωπική εμφάνιση το παιχνίδι απέναντι στην Μπουντούτσνοστ, όπου μέτρησε 28 πόντους από 7/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 8/9 βολές, 8 ριμπάουντ και 42 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε μόλις 21'16'' συμμετοχής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ