EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Δεύτερη σερί νίκη στο λιθουανικό Πρωτάθλημα

EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ζάλγκιρις κέρδισε εύκολα με το ευρύ 81-47 την Πιένο και διπλασίασε τις νίκες της στο Πρωτάθλημα Λιθουανίας. Κορυφαίος ο Λαντέιλ που έκανε double-double, καλή παρουσία από Λεκαβίτσιους ΛεΝτέι.

Με καθολική συμμετοχή στο σκοράρισμα και με κυριαρχία στα ριμπάουντ (συνολικά 47), η Ζάλγκιρις κέρδισε την Πιένο και έκανε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς του λιθουανικού Πρωταθλήματος, αλλά πρώτο εντός έδρας.

Με τον Λαντέιλ να κάνει πολλή δουλειά (11 πόντους, 11 ριμπάουντ, 8 κερδισμένα φάουλ), νεαρό Γιοκουμπάιτις να μην χάνει προσπάθεια πετυχαίνοντας 16 πόντους (3/3 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 1/1 βολές), αλλά και τους Λεκαβίτσιους (10 πόντους, 3 ασίστ) και ΛεΝτέι (9 πόντους, 5 ριμπάουντ) να έχουν καλή παρουσία, το συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έφτασε εύκολα στη νίκη.

Η διαφορά μάλιστα αυξήθηκε πολύ περισσότερο στο τέταρτο δεκάλεπτο, εκεί όπου η Πιένο κατάφερε να πετύχει μόλις 5 πόντους!

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 45-29, 58-42, 81-47

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (Γαισικεβίτσιους): Πέρεζ 6, Λεκαβίτσιους 10, Χέιζ 4, Γιανκούνας 6, Λουκοσιούνας, Μιλάκνις 1, Γκέμπεν 8, Γιοκουμπάιτις 16 (3), Λεντέι 9, Λαντέιλ 11 (11 ριμπάουντ), Γκριγκόνις 2, Ουλανόβας 8.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ