EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Αποδέσμευσε τον Λάνταλ που θέλει να παίξει στο ΝΒΑ

Ζάλγκιρις: Αποδέσμευσε τον Λάνταλ που θέλει να παίξει στο ΝΒΑ
BC ZALGIRIS KAUNAS / TWITTER

Ο Τζοκ Λάνταλ ζήτησε από τη Ζάλγκιρις να μη μπει εμπόδιο στα όνειρά του, αποδεσμεύθηκε και αποχωρεί από το Κάουνας με στόχο να παίξει τη σεζόν 2020/21 στο ΝΒΑ.

Ελεύθερος να κυνηγήσει το όνειρό του είναι από το απόγευμα της Δευτέρας (3/8) ο Τζοκ Λάνταλ. Ο 25χρονος σέντερ ζήτησε από τη Ζάλγκιρις να τον αποδεσμεύσει, ενώ είχε συμβόλαιο για τη σεζόν 2020/21 μαζί της, ώστε να διεκδικήσει μια θέση στο ΝΒΑ που αποτελεί και το μεγάλο του όνειρο. Ο Αυστραλός είχε 11 πόντους από 65% στο δίποντο, 30% στο τρίποντο και 82% στις βολές τη σεζόν 2019/20, την πρώτη του σεζόν στη EuroLeague, μαζί με 4.4 ριμπάουντ και 10.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 20:32 συμμετοχής σε 25 αγώνες της κανονικής περιόδου.

" Θέλω να σας ευχαριστήσω για όσα κάνατε για εμένα αυτόν τον ένα χρόνο. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για εμένα η Λιθουανία, η θητεία μου σε ένα τόσο ιστορικό κλαμπ και η συνεργασία μου με έναν θρυλικό προπονητή. Εκτιμώ όσα κάνατε για εμένα. Όλοι έχουν έναν στόχο και εσείς με βοηθήσατε στον δικό μου. Έχετε έναν οπαδό για πάντα" ήταν η δήλωση του Λάνταλ που βρέθηκε φέτος στο στόχαστρο κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ