EUROLEAGUE

Χωρίς Μποστ με Χίμκι η Ζαλγκίρις

Χωρίς Μποστ με Χίμκι η Ζαλγκίρις
EUROLEAGUE

Ο Ντι Μποστ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στο πόδι και τέθηκε εκτός και από τον αγώνα της Ζαλγκίρις με την Χίμκι στην Ρωσία.

Το ντεμπούτο του Ντι Μποστ στην φετινή EuroLeague θα πρέπει να περιμένει. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο πόδι κι έτσι μετά την πρεμιέρα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα θα απουσιάσει και από τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο την Χίμκι.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει καταφέρει ακόμα να προπονηθεί, με τον προπονητή του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, να ελπίζει ότι θα τον έχει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται στην διάθεσή του, αφού διαφορετικά όλο το βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού θα πέσει πάλι πάνω στον Κέβιν Πάνγκος.

Ο Μποστ πάντως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πρωταθλήτρια Λιθουανίας. Κι αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα συμμετάσχει στον αγώνα με την Χίμκι και ο (MVP της Ζαλγκίρις στην πρεμιέρα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα) Παούλιους Γιανκούνας, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ