EUROLEAGUE

Χέιζ: "Ο Γιασικεβίτσιους μπορεί να σε βρίσει σε έξι διαφορετικές γλώσσες"

Χέιζ: "Ο Γιασικεβίτσιους μπορεί να σε βρίσει σε έξι διαφορετικές γλώσσες"
BC ZALGIRIS KAUNAS / TWITTER

Για τη συνεργασία του με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και όσα έμαθε στη Ζαλγκίρις, μίλησε ο Νάιτζελ Χέιζ αποθεώνοντας τον Λιθουανό τεχνικό.

Σε όσα έμαθε από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε ο Νάιτζελ Χέιζ σε συνέντευξή του στο 15min. Ο Αμερικανός φόργουορντ αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη συνεργασία του με τον Λιθουανό τεχνικό και μάλιστα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

" Πριν έρθω στην Ζαλγκίρις, όλοι μου μιλούσαν για το πόσο καλός προπονητής είναι ο Σάρας και πόσο καλύτερος παίκτης θα γίνω παίζοντας για εκείνον. Είχα άγχος όμως όταν μου έλεγαν πόσο τρελός είναι κι όλοι το επαναλάμβαναν. Τελικά, άλλαξε την αντίληψή μου για το μπάσκετ, είναι ένας από τους πιο ωραίους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι απίστευτο ότι μπορεί να σε βρίσει σε έξι διαφορετικές γλώσσες", τόνισε ο Χέιζ.

Βέβαια, ο 33χρονος φόργουορντ στάθηκε και στα πράγματα τα οποία τον βοήθησαν να βελτιωθεί στη διάρκεια της παρουσίας του στη Ζαλγκίρις καθώς υποστήριξε: "Πρέπει να παραδεχθώ ότι είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο. Με τη βοήθειά του, και ολόκληρου του staff, έμαθα πώς να επιτίθεμαι, πώς να αντιδρώ σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Ποτέ μέχρι τώρα δεν ήμουν σε θέση να αναγνωρίζω την αδυναμία στην άμυνα του αντιπάλου και ο προπονητής να ξέρει πώς ακριβώς πρέπει να χτυπήσουμε. Με τον Γιασικεβίτσιους, τα κατάλαβα όλα αυτά, πλέον βλέπω τους αγώνες με τα μάτια ενός προπονητή".

Photo Credits: BC Zalgiris Kaunas / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ