EUROLEAGUE

Το υψηλότερο μπάτζετ της ιστορίας της θα έχει η Ζάλγκρις την σεζόν 2018/19!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε το μπάτζετ της ενόψει της σεζόν 2018/19, το οποίο είναι κατά δύο εκατομμύρια υψηλότερο σε σχέση με πέρυσι και παράλληλα το υψηλότερο της ιστορίας της!

Η Ζάλγκιρις είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έχει ανέβει επίπεδο (και) οικονομικά. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η οποία την σεζόν 2017/18 έφτασε μέχρι το Final Four, ανακοίνωσε το μπάτζετ της για τη νέα σεζόν, το οποίο είναι το υψηλότερο στην ιστορία της!

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η πρωταθλήτρια Λιθουανίας θα έχει τη νέα σεζόν συνολικό μπάτζετ ύψους 10.7 εκατ. ευρώ, με 7.4 εκατ. από αυτά να αποτελούν τους μισθούς του αγωνιστικού τμήματος, όταν την περσινή σεζόν το συνολικό μπάτζετ είχε ύψος 8.5 εκατ. ευρώ!

Αυτό πάντως που έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι η Ζάλγκιρις κατάφερε να σβήσει τα υπέρογκα χρέη της, τα οποία πριν από 4 χρόνια έφταναν τα 11.5 εκατ. ευρώ! Μία "σφιχτή" οικονομική πολιτική, μία εξαιρετική ομάδα και η στήριξη του κοινού της ήταν αρκετά προκειμένου πλέον να βιώνει η ομάδα του Κάουνας μέρες ευημερίας.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ