EUROLEAGUE

Στο ρελαντί η Ζάλγκιρις πριν από τον Ολυμπιακό

Στο ρελαντί η Ζάλγκιρις πριν από τον Ολυμπιακό

Η Ζάλγκιρις έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κάμψει την αντίσταση της Ντζούκιγια, ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έκανε τη διαφορά για τη Λιέτουβος Ρίτας στην εκτός έδρας επικράτηση επί της

Δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, αλλά και κάνοντας διαχείριση δυνάμεων μετά τη "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague, η Ζάλγκιρις επιβλήθηκε εντός έδρας της Ντζούκιγια (72-60) για την LKL. Η κούραση των "πρασίνων" από τα δύο σερί παιχνίδια στην EuroLeague ήταν εμφανής, με τους παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να παίζουν στο ρελαντί για να πάρουν μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, που τους διατηρεί στην κορυφή της κατάταξης.

Πλέον, η Ζάλγκιρις στρέφει την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (28/12), στον τελευταίο αγώνα των δύο ομάδων για τον α' γύρο της EuroLeague.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 34-29, 50-42, 72-60.

Οι πόντοι της Ζάλγκιρις: Ντέιβις 9 (9 ριμπάουντ), Πάνγκος 5 (1), Τουπάν 6, Γιανκούνας 10, Μασιούλις, Μιλάκνις 5 (1), Μίσιτς 9 (1), Αρλάουσκας, Ουάιτ 7 (1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ), Καβαλιάουσκας 10, Βαλίνσκας 6 (1), Ουλανόβας 2.

Την ίδια ώρα, η Λιέτουβος Ρίτας πήρε το ντέρμπι με τη Λιετκαμπέλις (75-69), με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να είναι ο κορυφαίος της ομάδας του. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε για 22'02'', διάστημα στο οποίο πρόλαβε να σημειώσει 16 πόντους (5/7 δίποντα, 6/8 βολές), αλλά και να καταγράψει στην στατιστική του ακόμη 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 λάθη και 7 κερδισμένα φάουλ.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ