EUROLEAGUE

Ρίβερς: "Αν οι αγώνες της EuroLeague γίνουν σε μία χώρα, τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα";

Ρίβερς: "Αν οι  αγώνες της EuroLeague γίνουν σε μία χώρα, τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα";
BC ZALGIRIS KAUNAS / TWITTER

Ο Κέισι Ρίβερς εξέφρασε μία λογική απορία σχετικά με το τι θα κάνουν οι ομάδες της EuroLeague στα πρωταθλήματα των χωρών τους αν υπάρχουν αγώνες την ίδια περίοδο.

Στο Ισραήλ ανακοίνωσαν πρόγραμμα επανεκκίνησης των αγώνων, στην Γερμανία έκαναν το ίδιο. Η Ισπανία B να ενδεχομένως να ακολουθήσει. Και κάπου στη μέση υπάρχει και η EuroLeague. Και αυτό είναι που δημιούργησε μία εύλογη απορία στον Κέισι Ρίβερς.

Ο γκαρντ/φόργουορντ της Ζάλγκιρις, η οποία ειρήσθω εν παρόδω έχει κατεβάσει ρολά για φέτος, παρακολουθεί τις εξελίξεις και πρόσεξε αυτό που έχουν προσέξει πολλοί: Αν συνεχιστούν εθνικά πρωταθλήματα και EuroLeague, τότε θα είναι δύσκολο για τις ομάδες να συμμετάσχουν και στα δύο, κάτι που ήδη ισχύει για τη Μακάμπι.

Βλέποντας λοιπόν όλα αυτά, ο Ρίβερς εξέφρασε μία απορία στο twitter:

" Λοιπόν, αν η EuroLeague διεξάγει τους αγώνες της σε μία πόλη, τι θα γίνει με τα ταξίδια των ομάδων που παίζουν στα εθνικά πρωταθλήματα σε μία πόλη; Πρέπει να πηγαινοέρχονται; #EuroLeague #Ταξίδια #Ερωτήσεις #Λογική"

Αυτή είναι πράγματι μία καλή ερώτηση. Μένει να φανεί αν θα δοθεί - ή αν θα χρειαστεί να δοθεί - και η απάντηση κάποια στιγμή.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ