EUROLEAGUE

Πήρε φωτιά ο τροχός του αεροπλάνου της Ζάλγκιρις

Πήρε φωτιά ο τροχός του αεροπλάνου της Ζάλγκιρις

Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Ζάλγκιρις στην Ελλάδα αντιμετώπισε προβλήματα με τα φρένα και κατά την προσγείωσή του ο ένας τροχός του πήρε φωτιά! Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Ζάλγκιρις στην Ελλάδα για τα δύο πρώτα ματς της προημιτελικής σειράς της EuroLeague με τον Ολυμπιακό αντιμετώπισε προβλήματα με τα φρένα του και χρειάστηκε να κινητοποιηθούν πυροσβεστικές δυνάμεις!

Το αεροπλάνο που μετέφερε στην Ελλάδα την αποστολή της Ζάλγκιρις αντιμετώπισε προβλήματα με τα φρένα του, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα κατά την προσγείωσή του στο "Ελ. Βενιζέλος" το μεσημέρι της Τρίτης (17/4) ο ένας του τροχός να πάρει φωτιά! Οι άνθρωποι του αεροδρομίου - έπειτα από επικοινωνία προφανώς με τον πιλότο - είχαν ήδη κινητοποιηθεί και δέκα οχήματα της πυροσβεστικής περίμεναν την προσγείωση του αεροπλάνου, ώστε να προλάβουν το οποιοδήποτε απρόοπτο.

Η αποστολή της Ζάλγκιρις και όσοι ήταν στο αεροπλάνο τελικά προσγειώθηκαν με ασφάλεια και είναι καλά, ενώ οι Λιθουανοί έμαθαν για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε το αεροπλάνο, αφού ο όποιος κίνδυνος είχε περάσει και αφού είχαν πατήσει στο έδαφος.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ