EUROLEAGUE

Παρέμεινε στη Ζαλγκίρις με αποδοχές-ρεκόρ ο Γιασικεβίτσιους

Παρέμεινε στη Ζαλγκίρις με αποδοχές-ρεκόρ ο Γιασικεβίτσιους

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επέλεξε να παραμείνει για άλλη μία χρονιά στη Ζαλγκίρις Κάουνας σύμφωνα με λιθουανικό δημοσίευμα.

Τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου η Ζαλγκίρις ξεκίνησε το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Έκανε λοιπόν την αρχή "δένοντας" τον πρωτεργάτη του φετινού τίτλου, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για άλλη μία σεζόν! Σύμφωνα με το 15min.lt το συμβόλαιο του "Σάρας" για τη σεζόν 2017-18 θα κυμαίνεται μεταξύ των 450 και των 500 χιλιάδων ευρώ και θα γίνει αυτομάτως ο πιο καλοπληρωμένος Λιθουανός προπονητής όλων των εποχών. Και αυτή ήταν μόλις η πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής σε μία ομάδα...

Η είδηση στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ο Γιασικεβίτσιους μπορούσε να βρει ακόμα καλύτερες προτάσεις από άλλες ομάδες του εξωτερικού (η Μπαρτσελόνα τον είχε θέσει πρώτο στόχο για τη θέση που άφησε πίσω του ο Γιώργος Μπαρτζώκας), εντούτοις επέλεξε να παραμείνει στο Κάουνας, επιδιώκοντας να "χτίσει" πάνω στην εξαιρετική φετινή χρονιά που έκανε η Ζαλγκίρις σε Λιθουανία και EuroLeague.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του 15min.lt, η παραμονή του Γιασικεβίτσιους αυξάνει αυτομάτως τις πιθανότητες να παραμείνει και ο κορμός της φετινής ομάδας, με πρώτο όλων τον Λέο Βέστερμαν, που αποτελεί στόχο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ