EUROLEAGUE

Νίκη στο... παρά ένα για τη Ζάλγκιρις

Νίκη στο... παρά ένα για τη Ζάλγκιρις

Με καλάθι του Αξέλ Τουπάν με 1'' για το τέλος, η Ζάλγκιρις πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γιουβέντους (81-79), λίγες μέρες πριν δώσει δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για την EuroLeague (VIDEO).

Ο Αξέλ Τουπάν είναι ο άνθρωπος που γλίτωσε τη Ζάλγκιρις από την παράταση στον αγώνα με τη Γιουβέντους, κάτι που θα καταπονούσε ακόμη περισσότερο την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, εν όψει της "διαβολοβδομάδας" της EuroLeague. Ο ταλαντούχος φόργουορντ των "πράσινων" σκόραρε με 1'' για το τέλος του αγώνα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του (81-79), αφού το τρίποντο που έκανε ο Άντονι Άιρλαντ στην εκπνοή δεν βρήκε τον στόχο.

Η Ζάλγκιρις ουδέποτε ένιωσε ασφαλής στην αναμέτρηση, κάτι που πάντως δεν οδήγησε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην... κατάχρηση των βασικών παικτών του. Ανεξαρτήτως της τροπής που είχε πάρει ο αγώνας, παίκτες όπως ο Κέβιν Πάνγκος (16'10''), ο Εντγκάρας Ουλανόβας (17'03'') και ο Αρτούρας Μιλάκνις (17'13'') αγωνίστηκαν λίγο, την ώρα που ο Παούλιους Γιανκούνας έμεινε εκτός δωδεκάδς για να ξεκουραστεί.

Κάπως έτσι, οι "πράσινοι" διατηρήθηκαν στην κορυφή της LKL, για να στρέψουν πλέον την προσοχή τους στα παιχνίδια με Μπάμπεργκ (εκτός) και Βαλένθια (εντός) για την EuroLeague.

Τα δεκάλεπτα: 20-25, 35-46, 57-61, 79-81.

Οι πόντοι της Ζάλγκιρις (Γιασικεβίτσιους): Μιλάκνις 13 (3), Καβαλιάουσκας 7 (7 ριμπάουντ), Μασιούλις 2, Τουπάν 12 (1), Ούντριχ 11 (1), Ουλανόβας 6, Σάγιους, Βαλίνσκας 7 (1), Πάνγκος 9 (2), Ντέιβις 8, Μίτσιτς 2, Ουάιτ 4.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ