EUROLEAGUE

Μιλάκνις για το ξέσπασμα του Γιασικεβίτσιους: "Δεν τον άκουσα"

Μιλάκνις για το ξέσπασμα του Γιασικεβίτσιους: "Δεν τον άκουσα"

Ο Αρτούρας Μιλάκνις έγινε το πρόσωπο της χθεσινής βραδιάς (14/12) στην EuroLeague με το τρίποντο που έβαλε στα 5'' του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε και το... ξέσπασμα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που ακολούθησε. Διαβάστε τι είπε για την πολυσυζητημένη φάση (VIDEO).

Η Ζάλγκιρις έκανε τη μεγάλη έκπληξη το βράδυ της Πέμπτης (14/12) με την εκτός έδρας νίκη επί της Φενέρμπαχτσε , σε έναν αγώνα που δεν είχε τον Εντγκάρας Ουλανόβας στη σύνθεσή της. Ακόμη κι έτσι όμως, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα κατάφερε, με τον Αρτούρας Μιλάκνις να εξελίσσεται στο πρόσωπο της βραδιάς για μία φάση που εκτυλίχθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Με τους "πράσινους" στο +1, δεν δίστασε να σουτάρει για τρεις στον αιφνιδιασμό, κι ενώ απέμεναν 5'' για το τέλος του αγώνα. Ένα σουτ που μπήκε και "σφράγισε" τη νίκη της Ζάλγκιρις, ένα σουτ που αν δεν έβρισκε τον στόχο ενδεχομένως να στοίχιζε το θετικό αποτέλεσμα. Γι αυτό κιόλας ο "Σάρας" ξέσπασε αμέσως μετά , κάνοντάς του παρατηρήσεις σε πολύ έντονο ύφος. " Δεν σκέφτεσαι καθόλου;" ήταν σαν να του έλεγε, βάσει των κινήσεων και της γλώσσας του σώματός του.

Σκέφτηκε τελικά; Ο ίδιος μίλησε για τη φάση που σχολιάστηκε όσο καμία άλλη στα social media χθες (14/12) το βράδυ, εξηγώντας πως " νόμιζα ότι το παιχνίδι τελείωνε, ότι είχαν απομείνει μόνο 2'' για το τέλος, οπότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Τελικά ο χρόνος ήταν περισσότερος". Προσπάθησε δε να δικαιολογήσει τον εαυτό του για το γεγονός πως ο προπονητής του φώναζε από τον πάγκο για ηρεμία και κράτημα της μπάλας: " Ήταν πολύ μακριά, δεν μπορούσα να τον ακούσω. Αν ήμασταν πιο κοντά στον πάγκο, ίσως να τον άκουγα".

Κι αν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου πως σε περίπτωση που το τρίποντο δεν κατέληγε στον στόχο, ο Αρτούρας Μιλάκνις ενδεχομένως να μην ταξίδευε με την υπόλοιπη ομάδα, ο ίδιος επεσήμανε πως " ένιωθα καλά όταν έκανα το σουτ, είχα αυτοπεποίθηση και ήθελα να "τελειώσω" το παιχνίδι. Αν η μπάλα δεν έμπαινε, δεν ξέρω τι θα έλεγα τώρα. Μόλις σούταρα, ένιωθα ότι θα μπει".

Αν αφουγκράζεται την άποψη του προπονητή του περί του ταξιδιού της επιστροφής; Ναι! Γιατί όπως σχολίασε, ολοκληρώνοντας με όσα είχε να πει: " Δεν ξέρω αν θα γυρνούσα στο Κάουνας".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ