EUROLEAGUE

Με αεροπλάνα, τρένα και λεωφορεία στο Βελιγράδι οι φίλοι της Ζάλγκιρις

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι φίλοι της Ζάλγκιρις κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες για το Final Four, επιστρατεύοντας κάθε... μέσο για να φτάσουν στο Βελιγράδι.

Η επιστροφή της Ζάλγκιρις στο Final Four μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες απουσίας έχει σημάνει συναγερμό στη Λιθουανία. Με τις μέρες να μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, οι φίλοι της λιθουανικής ομάδας κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες για τη... μεγάλη κάθοδο στο Βελιγράδι, στο οποίο η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα έχει περίπου δύο χιλιάδες φίλους στο πλευρό της.

Όπως αναφέρουν λιθουανικά δημοσιεύματα, οι φίλοι της Ζάλγκιρις ετοιμάζονται για το ταξίδι χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσο. Από αεροπλάνα και τρένα, μέχρι λεωφορεία και τα αυτοκίνητά τους. Το πάθος για την επιστροφή των "πρασίνων" στο Final Four έχει μεταβιβαστεί στους φίλους τους, οι οποίοι δεν σκέφτονται τα 1.657 χιλιόμετρα της απόστασης που θα πρέπει να διανύσουν με λεωφορεία. Κι αυτό γιατί υπάρχουν κι αυτοί που είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τις... γεμάτες πτήσεις να τους στερήσουν την παρουσία στην Kombank Arena του Βελιγραδίου.

Με αεροπλάνα, τρένα και λεωφορεία στο Βελιγράδι οι φίλοι της Ζάλγκιρις
TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ