EUROLEAGUE

ΛεΝτέι: "Με πείραξε που αποσύρθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά δεν ήταν στον δικό μου έλεγχο"

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ζακ ΛεΝτέι δήλωσε ότι πειράχθηκε από την απόφαση του Ολυμπιακού να αποσυρθεί από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι τα έδωσε όλα όσο φορούσε τα "ερυθρόλευκα".

Ο Ζακ ΛεΝτέι παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε λιθουανικό μέσο, μιλώντας για την καριέρα του και, απολύτως λογικά, η συζήτηση πήγε και στον Ολυμπιακό και όσα έγιναν πέρυσι με την αποχώρηση των "ερυθρόλευκων" από το πρωτάθλημα. Κάτι που, κατά δήλωσή του, δεν του άρεσε.

Ο φόργουορντ της Ζάλγκιρις δήλωσε ότι απογοητεύτηκε από το γεγονός ότι δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το αποδέχθηκε γρήγορα, αφού δεν ήταν στο χέρι του να αλλάξει η κατάσταση.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός ρωτήθηκε για όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την αποχώρηση του Ολυμπιακού, αλλά και αργότερα την αποχώρηση των 'ερυθρόλευκων" από το πρωτάθλημα, κάτι που οδήγησε στον υποβιβασμό της ομάδας, δηλώνοντας: " Με πείραξε που αποσύρθηκε η ομάδα, επειδή ήθελα πάρα πολύ να παίξω. Αλλά αυτά είναι πράγματα που δε μπορούμε να ελέγξουμε.

Δεν ήταν δική μας απόφαση. Όταν προσπάθησα να κάνω ερωτήσεις, μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο, επειδή γινόντουσαν τόσα πολλά. Ήταν δύσκολα για εμένα γιατί είμαι μαχητής. Δεν δίνω σημασία σε όσα γίνονται πίσω από την σκηνή, απλώς παίζω μπάσκετ. Προσπαθώ να εστιάσω σε αυτά που μπορώ να ελέγξω, δηλαδή το πόσο δουλεύω. Έμεινα στην ομάδα και άφησα το σώμα μου και την ψυχή μου. Είχα καλή σχέση με όλους τους συμπαίκτες μου και με βοήθησαν. Έμαθα πολλά από όλους".

Ο ΛεΝτέι μάλιστα τόνισε ότι πριν υπογράψει στην Ζάλγκιρις συμβουλεύτηκε τον Αξέλ Τουπάν: " Μιλήσαμε για τον κόουτς (σ.σ Γιασικεβίτσιους) και τι μπορώ να κάνω στην ομάδα. Δεν έχω πρόβλημα που είναι σκληρός. Οι καλοί παίκτες δεν φοβούνται να προπονηθούν δυνατά. Είναι σπουδαίο για εμένα ότι βρίσκομαι στην ομάδα, γνωρίζω νέους ανθρώπους και θα παλέψω για τίτλους".

Κλείνοντας, δήλωσε για τον Γιασικεβίτσιους: " Ο προπονητής με χρησιμοποιεί όπως πρέπει για να νικήσει η ομάδα. Έχω σπουδαίους συμπαίκτες που με ψάχνουν στο γήπεδο και τους ψάχνω και εγώ. Έχουμε ενέργεια ως ομάδα και παλεύουμε. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Όσο ακούμε τον προπονητή όλα θα πάνε καλά".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ