EUROLEAGUE

Καβαλιάουσκας: "Ο Γκιστ μου είπε ότι έκανε φάουλ στον Πάνγκος"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ZALGIRIS KAUNAS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με Λιθουανό δημοσιογράφο ο Αντάνας Καβαλιάουσκας δήλωσε ότι ο Τζέιμς Γκιστ του αποκάλυψε μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις ότι έκανε φάουλ στον Κέβιν Πάνγκος στην τελευταία επίθεση των Λιθουανών στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.

Η Ζαλγκίρις εξέφρασε μέσω του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα παράπονά της για την διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που στο τέλος βρήκε νικητές τους "πράσινους" στην παράταση . Κι αν ο "Σάρας" δεν θέλησε να σταθεί σε κάποια συγκεκριμένη φάση, βάζοντάς τα με τον δημοσιογράφο του Sport24.gr όταν τον ρώτησε σχετικά, ο Αντάνας Καβαλιάουσκας δεν ακολούθησε τον ίδιο δρόμο.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, ο κορυφαίος των Ζαλγκίρις στο παιχνίδι δήλωσε σε αυτόν μετά το παιχνίδι πως " ο Τζέιμς Γκιστ μου είπε ότι έκανε φάουλ στον Κέβιν Πάνγκος στην τελευταία επίθεση της τέταρτης περιόδου".

Δείτε το σχετικό post:

Καβαλιάουσκας: "Ο Γκιστ μου είπε ότι έκανε φάουλ στον Πάνγκος"
TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ