EUROLEAGUE

"Η Ζάλγκιρις θέλει τον Λεκαβίτσιους"

"Η Ζάλγκιρις θέλει τον Λεκαβίτσιους"

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους σύμφωνα με τον Τύπο της Λιθουανίας έχει θέση στα πλάνα της Ζάλγκιρις για τη νέα σεζόν. Η επόμενη ημέρα της ομάδας του Κάουνας...

Οι τίτλοι τέλους της ευρωπαϊκής πορείας της Ζάλγκιρις για την τρέχουσα σεζόν έπεσαν τη Μ. Πέμπτη (25/4) και η ομάδα του Κάουνας φαίνεται πως καταστρώνει ήδη τα πλάνα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και σύμφωνα με τον λιθουανικό Τύπο θέση σε αυτά έχει ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

Το συμβόλαιο του 25χρονου Λιθουανού γκαρντ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και σύμφωνα με την ιστοσελίδα "basketnews.lt", ο Λεκαβίτσιους και η Ζάλγκιρις έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν εκ νέου.

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο οποίος ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Ζάλγκιρις, μέσω Twitter ναι μεν οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεργαστούν εκ νέου, αλλά δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια.

Παράλληλα, ο Ουρμπόνας παρουσίασε και την επόμενη ημέρα της Ζάλγκιρις, η οποία - όπως όλα δείχνουν - θα έχει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Οι Παούλιους Γιανκούνας, Μάριους Γιανκούνας, Εντγκάρας Ουλανόβας και Τόμας Γουόλκαπ δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, ενώ κάτοικος Κάουνας αναμένεται να παραμείνει και ο Αρτούρας Μιλάκνις.

Ο Μπράντον Ντέιβις έχει συμβόλαιο με την Ζάλγκιρις, αλλά αναμένεται να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Λιθουανίας, καθώς ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, οι οποίες μπορούν να τον αποκτήσουν καταβάλλοντας την ρήτρα αποδέσμευσης που προβλέπεται στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Το συμβόλαιου του Άαρον Γουάιτ με την Ζάλγκιρις ολοκληρώνεται και ο Αμερικανός ψηλός αναμένεται να αποχωρήσει από το Κάουνας, όπως και ο Νέιτ Γουόλτερς, ενώ αμφίβολο είναι το μέλλον των Λίο Βέστερμαν, Ντιόν Τόμπσον και Αντάνας Καβαλιάουσκας.

Τέλος, στο ραντάρ της Ζάλγκιρις - σύμφωνα πάντα με τον Ουρμπόνας - πέρα από τον Λούκας Λεκαβίτσιους βρίσκεται και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος, όμως, ενδέχεται να παραμείνει στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ η περίπτωσή του είναι... τσουχτερή για τα δεδομένα της ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Επίσης, στη λίστα των επιθυμιών της Ζάλγκιρις φέρεται να βρίσκεται και ο 24χρονος Αυστραλός σέντερ, Τζοκ Λαντέιλ, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται στην Παρτίζαν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ