EUROLEAGUE

Γουόλκαπ και Γκριγκόνις συμφωνούν: "Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός στην έδρα του"

Γουόλκαπ και Γκριγκόνις συμφωνούν: "Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός στην έδρα του"

Ο Ολυμπιακός διανύει μία δύσκολη περίοδο, αλλά οι Τόμας Γουόλκαπ και Μάριους Γκριγκόνις γνωρίζουν πως οι ερυθρόλευκοι ξέρουν τον τρόπο για να παρουσιάζουν το καλό τους πρόσωπο στο ΣΕΦ.

Η Ζάλγκιρις απέναντι στον Ολυμπιακό (29/3, 21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μείνει "ζωντανή" στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα playoffs της EuroLeague και οι Τόμας Γουόλκαπ και Μάριους Γκριγκόνις σημείωσαν το δύσκολο έργο που έχει η ομάδα τους στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

"Παίζουμε με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί. Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Το αντιμετωπίζουμε σαν να είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Έτσι έχουμε αντιμετωπίσει τα τελευταία μας παιχνίδια. Δεν πιστεύω πως υπάρχουν μυστικά. Οι περισσότεροι από τους παίκτες μας ήταν στην ομάδα πέρσι και απέκλεισαν τον Ολυμπιακό στα playoffs. Είναι καλό να πηγαίνεις κάπου και να ξέρεις τι να περιμένεις. Οι πιο έμπειροι παίκτες θα μιλήσουν στους νεαρούς. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάς τους νεαρούς. Πιστεύω πως σε αυτό το κομμάτι οι έμπειροι παίκτες μας κάνουν πολύ καλή δουλειά σε όλη την διάρκεια της σεζόν.

Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά σε παιχνίδια σαν αυτό μετράει ποιος το θέλει περισσότερο. Σε παιχνίδια που κρίνονται τόσα πολλά, πιστεύω πως σημασία έχουν οι λεπτομέρειες. Είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε πόσα κρίνονται και πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Αυτή τη νοοτροπία έχουν όλοι οι παίκτες της ομάδας μας. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη", έγραψε μεταξύ άλλων ο Τόμας Γουόλκαπ στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα της EuroLeague.

Ο Μάριους Γκριγκόνις από την πλευρά του δήλωσε : "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός πάντα είναι πολύ καλός στην έδρα του. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να τρέξουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ