EUROLEAGUE

Γιαβτόκας: "Φαίνεται πως ο Γιασικεβίτσιους μένει στη Ζάλγκιρις"

Γιαβτόκας: "Φαίνεται πως ο Γιασικεβίτσιους μένει στη Ζάλγκιρις"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μένει -πιθανότατα- στη Ζάλγκιρις και προσπαθεί να πάρει στο Κάουνας τους Λούκα Λεκαβίτσιους - Μιντάουγκας Κουζμίνσκας όπως δήλωσε στην LKL TV ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας.

Την αισιοδοξία του πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα συνεχίσει να ηγείται της Ζάλγκιρις εξέφρασε το απόγευμα της Τρίτης (21/5) ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Κάουνας υποστήριξε πως η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη σε σχέση με την περσινή σεζόν, λέγοντας πάντως πως θα είναι χαρούμενος αν ο Σάρας βρει θέση στο ΝΒΑ.

" Αυτή τη στιγμή όλα φαίνονται καλά, φαίνεται πως ο Σάρας θα μείνει στη Ζάλγκιρις και την επόμενη σεζόν. Νομίζω πως πέρυσι είχαμε πιο έντονο πονοκέφαλο. Φυσικά, αν έρθει κάποια πρόταση από το ΝΒΑ, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνον. Θα είναι πρόβλημα για εμάς, αλλά ξέρουμε ότι Σάρας δεν θα βρίσκεται για πάντα εδώ και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι" σχολίασε ο Γιαβτόκας στην LKL TV.

Ο παλαίμαχος σέντερ πρόσθεσε πως: " Προσπαθούμε να πείσουμε τον Λούκας Λεκαβίτσιους και τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας να επιστρέψουν, όμως φοβάμαι πως ο δεύτερος είναι πολύ ακριβός για εμάς".

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις μετέφερε μέσω Twitter ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ