EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Ζήτησα μόνο το 50-50"

Γιασικεβίτσιους: "Ζήτησα μόνο το 50-50"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη νίκη της Ζάλγκιρις επί του Ολυμπιακού, τοποθετήθηκε για την δήλωσή που είχε κάνει μερικές ώρες πριν από το Game 1 σχετικά με τη διαιτησία...

Η Ζάλγκιρις έφυγε νικήτρια από το ΣΕΦ και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μεταξύ άλλων έδωσε διευκρινήσεις για όσα είχε πει μερικές ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα σχετικά με τους διαιτητές, τονίζοντας πως υπήρξε παρανόηση στη μετάφραση.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ζητήθηκε από τον "Σάρας" να τοποθετηθεί για την δήλωσή του, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" έχουν παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών της πρώτης αναμέτρησης της προημιτελικής σειράς της EuroLeague.

"Θα σας απαντήσω το τι δήλωσα. Δημιουργήσατε έναν χαμό. Έχω πολλούς φίλους στην Αθήνα και ξέρω τι γράφετε. Με ρώτησαν αν φοβάμαι τους διαιτητές. Είπα πως περιμένω να σφυρίξουν 50-50. Απάντησα σε μία ερώτηση για τους διαιτητές. Είπα πως είναι οι οχτώ καλύτερες ομάδες και πρέπει οι διαιτητές να σφυρίξουν 50-50. Δεν καταλαβαίνω πού είναι το κακό σε ό,τι είπα. Μην δημιουργείτε κάτι περισσότερο. Ξέρω τη δύναμη των δημοσιογράφων. Ζήτησα μόνο το 50-50. Ξέρω πως αυτό θέλει και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Σε κάθε παιχνίδι αυτό θέλω, ανεξάρτητα αν ο αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η Βιτάουτας των Μπολ".

Νωρίτερα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε δώσει "συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι απίστευτο το ότι κερδίσαμε σε μια τέτοια έδρα και μια τέτοια ομάδα. Ελπίζω οι παίκτες μου να κατάλαβαν πως είναι η ατμόσφαιρα των πλέι οφ. Περιμένω στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Θα πρέπει να διορθώσουμε κομμάτια του παιχνιδιού μας και λάθη. Οι παίκτες μου έδειξαν αποφασιστικότητα και χαρακτήρα. Για να προκριθούμε πρέπει να παίξουμε καλύτερα και πιο έξυπνα και να δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ