EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Το καλύτερό μας παιχνίδι επιθετικά, αλλά δεν τους σταματήσαμε"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παραγωγικότητα της ομάδας του στο ΟΑΚΑ, η οποία όμως δεν ήταν επαρκής για να σταματήσει τον Παναθηναϊκό.

"Αν μου λέγατε πριν από το παιχνίδι ότι ο Παναθηναϊκός θα πετύχει 96 πόντους θα έλεγα πως θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εκείνον", είπε μεταξύ άλλων ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη συνέντευξη Τύπου που διαδέχτηκε το παιχνίδι της Ζάλγκιρις με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Λιθουανός προπονητής ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του επιθετικά, όχι όμως και αμυντικά αφού στην πίσω πλευρά του παρκέ δεν κατάφερε να σταματήσει τον Παναθηναϊκό: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς Πιτίνο. Οι μικρές λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι και αυτές δεν ήταν υπέρ μας για να νικήσουμε. Στόχος μας ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μειώσουμε τους αριθμούς του Παναθηναϊκού στην επίθεση που είναι το δυνατό του χαρτί, δεν τα καταφέραμε και χάσαμε", ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ερωτηθείς για τις λεπτομέρειες στις οποίες αναφέρθηκε, ο τεχνικός της Ζάλγκιρις είπε: "Ήταν πολλές λεπτομέρειες. Το βασικό ήταν που δεν τους περιορίσαμε στο σκοράρισμα. Σκοράραμε περισσότερους πόντους από κάθε άλλο παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να τους σταματήσουμε. Αν μου λέγατε πριν από το παιχνίδι ότι ο Παναθηναϊκός θα πετύχει 96 πόντους θα έλεγα πως θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εκείνον. Καταφέραμε, όμως, να κάνουμε ένα από τα καλύτερά μας επιθετικά παιχνίδια και τους δυσκολέψαμε. Θα πρέπει βέβαια να δούμε και τους λόγους για τους οποίους δεχτήκαμε τόσους πόντους και να το διορθώσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ