ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιασικεβίτσιους: "Πρέπει να ξέρεις τι να ρισκάρεις, δεν είναι επιστήμη"

Γιασικεβίτσιους: "Πρέπει να ξέρεις τι να ρισκάρεις, δεν είναι επιστήμη"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες περί μελλοντικής επιστροφής του στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στα ρίσκα που πήρε στο ΟΑΚΑ.

Η Ζάλγκιρις επέλεξε να "δώσει" στον Παναθηναϊκό το μακρινό σουτ επί 45 λεπτά και στο τέλος δεν το πλήρωσε. Η λιθουανική ομάδα πήρε τη νίκη και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν στο τέλος απόλυτα ικανοποιημένος, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον Παναθηναϊκό και την προοπτική να κάτσει μελλοντικά κάποια μέρα στον πάγκο του.

" Δεν είναι η σωστή στιγμή να μιλήσω για το μέλλον και τον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω τι να πω για αυτό... Δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό", τόνισε αρχικά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που συνέχισε αναφορικά με το παιχνίδι και το πλάνο του στο ΟΑΚΑ.

" Πρέπει να ξέρεις τι να ρισκάρεις σε ένα παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός κατάλαβε αμέσως το πλάνο μας, δεν είναι επιστήμη. Για την περισσότερη ώρα ήμασταν καλοί, ο Παναθηναϊκός πήγε να μας τιμωρήσει, αλλά παραμείναμε πιστοί στο πλάνο μας", είπε ο Λιθουανός προπονητής.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ