EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Πραγματικός ηγέτης ο Σπανούλης"

Γιασικεβίτσιους: "Πραγματικός ηγέτης ο Σπανούλης"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την αναμέτρηση της Ζάλγκιρις με τον Ολυμπιακό (6/4, 19:00), στάθηκε στα ηγετικά χαρακτηριστικά του Βασίλη Σπανούλη και τόνισε πως οι αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής της EuroLeague έπρεπε να διεξάγονται την ίδια μέρα και ώρα.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με αφορμή το παιχνίδι της Ζάλγκιρις με τον Ολυμπιακό (6/4,19:00) στο ΣΕΦ έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη, ενώ αναφέρθηκε και σχολίασε το γεγονός ότι τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της EuroLEague δεν διεξάγονται ταυτόχρονα.

"Όπως πάντα θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα στην EuroLeague, οπότε πρέπει να παίξουμε γρήγορα και να βρούμε πού είναι καλύτερα για εμάς να χτυπήσουμε. Δεν υπάρχουν τέλειες ομάδες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Ζάλγκιρις, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που έχει ο Ολυμπιακός και στον Βασίλη Σπανούλη:

"Προετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε όλους τους παίκτες. Περιμένουμε πληροφορίες. Γνωρίζουμε πως πως πολλοί από αυτούς θα παίξουν. Δεν αλλάζει κάτι. Ο Ολυμπιακός ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Ο Σπανούλης είναι ένας πραγματικός ηγέτης και είναι σε σπουδαία κατάσταση αυτή την περίοδο. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ποιοι θα αγωνιστούν, ώστε να αντιδράσουμε σε αυτή την κατάσταση".

Για το πώς αντέδρασε η ομάδα του μετά την ήττα από την Σιαουλιάι , είπε: "Κάναμε μία προπόνηση χθες. Οι παίκτες γνωρίζουν πως δεν πρέπει να αγωνίζονται με αυτόν τον τρόπο. Το κατάλαβαν".

Επίσης, ο "Σάρας" ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της EuroLeague δεν διεξάγονται ταυτόχρονα: "Πρέπει όλοι να αγωνίζονται την ίδια ώρα. Προφανώς η κατάσταση είναι δύσκολη με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Οι ομάδες, όμως, πρέπει να παίζουν την ίδια ώρα, ώστε να μην μπορούν να διαλέξουν".

Τέλος, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για το σενάριο που θέλει την ομάδα του να τερματίζει στη 8η θέση της κατάταξης, αν ισοβαθμήσει με την Μπασκόναι και την Χίμκι: " Δεν υπάρχει κάποιος που να θέλει να αντιμετωπίσει την πρώτη ομάδα στα playoffs, καθώς εκείνη έχει αποδείξει σε μία σεζόν 30 αγωνιστικών πως είναι η καλύτερη".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ