EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Οι παίκτες μου είναι μαχητές"

Γιασικεβίτσιους: "Οι παίκτες μου είναι μαχητές"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη της Ζάλγκιρις επί του Ολυμπιακού, αλλά φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει των playoffs της EuroLeague.

Η Ζάλγκιρις "άλωσε" το ΣΕΦ επικρατώντας του Ολυμπιακού και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του, οι οποίοι επέστρεψαν από το -16.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη που πήραμε απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα. Προφανώς η απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή, αλλά οι παίκτες βρήκαν την δύναμη να επιστρέψουν στο ματς, να παίξουν όπως θέλαμε και να νικήσουμε. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο", δήλωσε αρχικά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν έχει σημασία το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs:

"Φυσικά και έχει. Είναι πολύ σημαντικό το πλεονέκτημα έδρας. Ομάδες με σπουδαίους φιλάθλους, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Ερυθρός Αστέρας μπορούν να βάλουν πίεση στους παίκτες. Είναι σημαντικό να έχεις το πλεονέκτημα έδρας".

Τέλος, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ρωτήθηκε για την επιστροφή της Ζάλγκιρις στα playoffs της EuroLeague ύστερα από 17 χρόνια και για το γεγονός ότι έκανε το 2/2 απέναντι στον Ολυμπιακό και νίκησε τον Παναθηναϊκό Superfoods στο Κάουνας: "Θέλω να είμαι ρεαλιστής. Δεν έχω τόση μεγάλη εμπειρία ως προπονητής στα playoffs Το είπα στους παίκτες. Σε πολλά ματς βρεθήκαμε σε άσχημη θέση και αντιδράσαμε. Δεν θα είναι εύκολο να το κάνουμε και στα playoffs. Η ομάδα μου καταλαβαίνει πως μπορεί να κερδίσει τους πάντες και το έχει κάνει, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ