EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Οι διαιτητές αποφάσισαν για το παιχνίδι"

Γιασικεβίτσιους: "Οι διαιτητές αποφάσισαν για το παιχνίδι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απέδωσε στα λάθη των διαιτητών την ήττα της Ζάλγκιρις από τον Παναθηναϊκό Superfoods (94-93) στο ΟΑΚΑ.

Η Ζάλγκιρις έκανε τρομερή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, παρά την απουσία του Παούλιους Γιανκούνας, άγγιξε τη νίκη, αλλά ο Νικ Καλάθης τής στέρησε το "διπλό" στο φινάλε της παράτασης . Μετά το τέλος της αναμέτρηση, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είπε αρχικά:

" Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την υποδοχή, δεν μπορώ να ξεχάσω πόσο αγαπάω αυτόν τον κόσμο και πόσο ωραία έχω περάσει εδώ", για να συνεχίσει αναφερόμενος στους διαιτητές της αναμέτρησης:

" Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, δεν προετοίμασα αρκετά καλά την ομάδα μου για να αντεπεξέλθει. Στην πορεία το βρήκαμε, παλέψαμε, αλλά στο τέλος οι διαιτητές αποφάσισαν για τη νίκη. Ελπίζω να μην εκνευριστούν μαζι μου οι φίλοι του Παναθηναϊκού, να μην το κρατήσουν σε βάρος μου, αλλά έτσι νιώθω. Εκπροσωπώ έναν μεγάλο οργανισμό, όπως μεγάλος είναι κι ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτό που νιώθω τώρα είναι ότι οι διαιτητές έκριναν το παιχνίδι".

Ενώ σε ερώτηση αν μιλάει για μία συγκεκριμένη φάση, είτε στη διάρκεια του σαρανταλέπτου είτε για την παράταση, απάντησε: " Με ρωτάτε για μια συγκεκριμένη φάση; Είστε σοβαρός; Ποια απ' όλες να σας πω; Ουάου. Σε ποιες απ' όλες να αναφερθώ;".

Ο εκνευρισμός του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν έκδηλος, από τον τρόπο που απαντούσε στις ερωτήσεις, μέχρι τις κινήσεις του καθώς αποχωρούσε από την Αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ