EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Δύσκολο να σταματήσεις τον Καλάθη, ψάχνουμε παίκτη"

EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του απέναντι σε Παναθηναϊκό και Καλάθη, καθώς και στα χαρακτηριστικά του αντικαταστάτη του Πέρεζ που αποχωρεί.

Τα τρίποντα του Καλάθη πλήγωσαν τη Ζάλγκιρις και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αρχηγό του Παναθηναϊκού και στην τρομερή επίδοση που είχε από μακριά.

Ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας δήλωσε κατά τη συνέντευξη Τύπου: " Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε εύκολα τους 86 πόντους απέναντι σε τέτοια ομάδα Η εμφάνιση του Καλάθη ήταν εντυπωσιακή, ενώ επίσης έβαλε μεγάλα και δύσκολα σουτ. Ήταν πολύ δύσκολο τακτικά να τον σταματήσουμε όταν αυτός πετυχαίνει 19 πόντους και μοιράζει 12 ασίστ. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε τόσο... κυκλοθυμικοί. Δεν καταλαβαίνω γιατί παίζουμε καλά στο ένα κομμάτι και άσχημα στο άλλο. Ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε αλλά κάναμε 10 λάθη σε δύο περιόδους και χάσαμε εύκολα καλάθια

Παράλληλα, ο Σάρας αναφέρθηκε και στην αναζήτηση του παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Άλεξ Πέρεζ, λέγοντας: “ Τον καλύτερο που θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και ξέρουμε ότι οικονομικά κάποιες δεν θα μπορέσουμε να τις προσεγγίσουμε. Θέλουμε έναν παίκτη που να βοηθήσει και να μπει αμέσως στο ροτέισον. Λυπάμαι για τον Ρόκας (σ.σ. Γιοκουμπάιτις) που μπήκε στα δύσκολα. Στο Πρωτάθλημα παίζει καλά και σίγουρα θα παίξει και στη EuroLeague πολύ καλύτερα απ' ό,τι σήμερα. Πρέπει να βρούμε τον καλύτερο διαθέσιμο παίκτη”.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ