EUROLEAGUE

Επίσημο: Συνεχίζει στη Ζάλγκιρις ο Γιασικεβίτσιους

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ζάλγκιρις επισημοποίησε την παραμονή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη θέση του πρώτου προπονητή, με τον 42χρονο να στέκεται στους λόγους που τον κράτησαν στη Zalgirio Arena.

Ένα ακόμη καλοκαίρι πέρασε με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην κορυφή της λίστας ουκ ολίγων ομάδων για την άκρη του πάγκου τους, ένα ακόμη καλοκαίρι πέρασε με τον 42χρονο προπονητή να συνεχίζει στη Ζάλγκιρις. Οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν την παραμονή του στη Zalgirio Arena, με στόχο να τους οδηγήσει σε επιτυχίες ανάλογες με τις φετινές (βλ. Final Four).

Από την στιγμή που η Μπαρτσελόνα κράτησε τον Σβέτισλαβ Πέσιτς κι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τίμησε το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο "Σάρας" δεν είχε πολλές επιλογές. Ούτε η προοπτική των Toronto Raptors τον έκανε να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Ζάλγκιρις, δεδομένου ότι προτιμά να κάνει μικρά, αλλά σταθερά, βήματα.

Ο ίδιος απέδωσε την απόφαση παραμονής του στο γεγονός πως " εδώ έχω τις καλύτερες συνθήκες για να εξελιχθώ ως προπονητής. Εδώ είναι το σπίτι, η πατρίδα, η οικογένειά μου, εδώ που νιώθω ότι με αγαπάνε. Σέβονται εμένα και την οικογένειά μου. Έχουμε ένα υπέροχο γήπεδο, μια ιδανική δομή, ένα εξαιρετικό σύνολο. Μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου, θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια προκειμένου να δίνουμε αφορμές στον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο και να δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ