EUROLEAGUE

Επίσημο: Στη Ζάλγκιρις ο Κέι Σι Ρίβερς

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Από τα πράσινα της Ρεάλ Μπέτις σε αυτά της Ζάλγκιρις ο Κέι Σι Ρίβερς, με τη λιθουανική ομάδα να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 32χρονο φόργουορντ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Με τέσσερις σερί ήττες (οι τρεις μάλιστα εντός έδρας) να τη βαραίνουν, η Ζάλγκιρις προχώρησε στην πρώτη αλλαγή στο ρόστερ της. Οι πράσινοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Άλεξ Πέρεζ, που δεν έπεισε με την παρουσία του στο πρώτο δίμηνο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ έκανε χρήση του opt out που προβλεπόταν στη συμφωνία που υπέγραψε το καλοκαίρι με τη Ρεάλ Μπέτις και μετακόμισε στη Zalgirio Arena, για τους επόμενους μήνες. Το περιφερειακό σουτ είναι κάτι που λείπει στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δεδομένου ότι το 33.8% που έχει φέτος την κατατάσσει στη 15η θέση της σχετικής στατιστικής λίστας στην EuroLeague.

Σε πέντε σεζόν (με Χίμκι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν και Παναθηναϊκό), ο Κέι Σι Ρίβερς έχει ποσοστό καριέρας που φτάνει στο 38.6% στο περιφερειακό σου. Είναι ενδεικτικό πως στη διετία που φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι είχε 42% (2016-'17) και 35.8% (2017-'18).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ