EUROLEAGUE

Επίσημο: Παραμονή Ουάιτ στη Ζάλγκιρις

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με τη φανέλα της Ζάλγκιρις θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Άαρον Ουάιτ, με το όνειρο του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ για συμμετοχή στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ να παίρνει... αναβολή.

Κάτοικος Κάουνας θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Άαρον Ουάιτ, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ζάλγκιρις για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Αμερικανός ψηλός -που άφησε εξαιρετικά δείγματα γραφής στη rookie του σεζόν στη EuroLeague με την λιθουανική ομάδα- δεν κατάφερε να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, αφού το "φλερτ" με τους Washington Wizards δεν κατέληξε σε... γάμο.

Οι "μάγοι" αποφάσισαν να μην καταβάλλουν το buy out ύψους 150.000 δολαρίων, η καταληκτική ημερομηνία παρήλθε, με συνέπεια ο 26χρονος power forward να εξακολουθήσει να αγωνίζεται για τους "πράσινους" του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ