EUROLEAGUE

Επικίνδυνη και μακριά από το Κάουνας η Ζάλγκιρις

Επικίνδυνη και μακριά από το Κάουνας η Ζάλγκιρις
ZALGIRIS BC

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζάλγκιρις (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), η οποία έχει τον τρόπο να δείχνει τα... δόντια της και μακριά από το Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της EuroLeague φιλοξενεί την Ζάλγκιρις (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) σε μία αναμέτρηση με πολλές... παγίδες, καθώς η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι επικίνδυνη τόσο εντός, όσο κι εκτός έδρας.

Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας αποτελεί και την φετινή σεζόν την ομάδα έκπληξη της EuroLeague, η οποία με την πορεία της έδειξε πως δίκαια πήρε την 6η θέση της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης εξασφαλίζοντας μία θέση στα playoffs. Η ομάδα του "Σάρας" μάλιστα στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει είτε τον Ολυμπιακό, είτε τον Παναθηναϊκό Superfoods, καθώς έχει ήδη ρεκόρ 17-12 και θα τερματίσει στην 6η θέση της κατάταξης είτε νικήσει, είτε ηττηθεί στο ΣΕΦ

Η παρέα του Κέβιν Πάνγκος - ο οποίος με μέσο όρο 12,7 πόντους και 6,2 ασίστ ανά παιχνίδι αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ομάδας του - παρουσιάζεται ανταγωνιστική και μακριά από το "σπίτι" της, καθώς απέναντι στον Ολυμπιακό θα επιδιώξει να πάρει την έβδομη εκτός έδρας νίκη της για την φετινή σεζόν.

Η Ζάλγκιρις βέβαια στα τελευταία της έξι παιχνίδια μακριά από την Zalgirio Arena μετρά μόλις ένα διπλό, αλλά κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ως το τέλος τη νίκη στη Μαδρίτη απέναντι στην Ρεάλ και στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Φυσικά, το διπλό στην Πόλη στην αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε αποτελεί το... highlight των εκτός έδρας επιτυχιών της Ζάλγκιρις, η οποία σε λίγες ώρες θα επιδιώξει να επικρατήσει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στην EuroLeague του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ρεκόρ 6-1 στον Πειραιά απέναντι στην Ζάλγκιρις, η οποία, όμως, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα τραυματισμών που εκείνοι αντιμετωπίζουν για να πάρει τη νίκη που θα της ανεβάζει την ψυχολογία ενόψει των playoffs της EuroLeague.

Τα αποτελέσματα της Ζάλγκιρις εκτός έδρας:

Χίμκι - Ζάλγκιρις 85-77

Μπαρτσελόνα - Ζάλγκιρις 75-81

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ζάλγκιρις 94-91

Αρμάνι Μιλάνο - Ζάλγκιρις 62-94

Ουνικάχα Μάλαγα - Ζάλγκιρις 83-85

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ζάλγκιρις 81-74

Φενέρμπαχτσε - Ζάλγκιρις 89-90

Βαλένθια - Ζάλγκιρις 63-71

Ερυθρός Αστέρας - Ζάλγκιρις 77-65

Μπάμπεργκ - Ζάλγκιρις 93-86

Παναθηναϊκός Superfoods - Ζάλγκιρις 94-93 (παρ.)

Αναντολού Εφές - Ζάλγκιρις 70-86

Μπασκόνια - Ζάλγκιρις 84-64

Ρεάλ Μαδρίτης - Ζάλγκιρις 88-81

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ