EUROLEAGUE

Επική ατάκα "Σάρας": "Θα τα έκανα πάνω μου απέναντι στον Τουπάν"

Επική ατάκα "Σάρας": "Θα τα έκανα πάνω μου απέναντι στον Τουπάν"

Ο Άξελ Τουπάν ήταν εξαιρετικός στη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Βαλένθια (86-82) κι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τον αποθέωσε με μοναδικό τρόπο.

Η Ζαλγκίρις είχε σταθερά το προβάδισμα απέναντι στη Βαλένθια, στο τέλος είδε τους Πρωταθλητές Ισπανίας να την απειλούν, ωστόσο πήρε τη νίκη με 86-82 και βελτίωσε στο 12-7 το ρεκόρ της. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Άξελ Τουπάν, ο οποίος είναι γνωστός για την καλή του άμυνα, ωστόσο χθες (18/01) ηγήθηκε κι επιθετικά της ομάδας του, καθώς φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 18 πόντους.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποθέωσε τον παίκτη του: " Ήμουν πλέι μέικερ και μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι αν είχα να παίξω απέναντι του, θα τα έκανα πάνω μου. Είναι ψηλός, έχει μακριά χέρια, κινείται καλά. Απλά χρειάζεται εμπειρία στη EuroLeague. Δουλεύει σκληρά κάθε μέρα. Είτε τον βάζω είτε όχι, την επόμενη ημέρα θα τον βρεις στο γήπεδο για προπόνηση. Έχει τρομερή επιθυμία να πετύχει και προσπαθεί σκληρά. Πάντα πιστεύω σε ανθρώπους που θυσιάζουν τους εαυτούς τους για το μπάσκετ. Αυτοί οι παίκτες πάνω μπροστά".

Μυθικές ατάκες από τον head coach της Ζαλγκίρις...

Photo Credits: Facebook/BC Žalgiris Kaunas

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ