ΜΠΑΣΚΕΤ

Εντυπωσιακό το πρώτο επίσημο δείγμα της Ζάλγκιρις Κάουνας

Εντυπωσιακό το πρώτο επίσημο δείγμα της Ζάλγκιρις Κάουνας

Φουριόζα μπήκε η Ζάλγκιρις Κάουνας στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Πέρυσι εντυπωσίασε την Ευρώπη, έφτασε στο Final Four της EuroLeague και έπαιξε ένα διαφορετικού στυλ μπάσκετ από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Η Ζάλγκιρις έχασε το καλοκαίρι τον Κέβιν Πάνγκος που μετακόμισε στη Μπαρτσελόνα, κράτησε όμως τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κι εκείνος δείχνει πανέτοιμος για μια ακόμη φαντασμαγορική χρονιά. Η ομάδα του Κάουνας υποδέχθηκε την Πιένο στην πρεμιέρα του λιθουανικού πρωταθλήματος και έκανε έναν υγιεινό περίπατο όπως δείχνει το τελικό 103-66.

Ο Σάρας μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους 12 παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ουδείς έπαιξε περισσότερα από 24 λεπτά, ουδείς έπαιξε λιγότερα από 10. Ο Τόμας Γουόκαπ κι ο Νέιτ Γουόλτερς μοιράστηκαν τον άσο, ο Εντγκάρας Ουλανόβας ήταν ο πρώτος σκόρερ, ο Παούλιους Γιανκούνας κι ο Άαρον Γουάιτ αυτοί με την καλύτερη αξιολόγηση. Η Πιένο πάλέψε και κέρδισε την πρώτη περίοδο, από εκεί κι έπειτα όμως...

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-20, 46-35, 73-46, 103-66

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: Ντέιβις 13 (4/5 δίποντα, 5/7 βολές), Γουόλτερς 9 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Γουόκαπ 7 (5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Σαμπέτσκις 5, Γιανκούνας 14 (7 ριμπάουντ), Μιλάκνις, Γουάιτ 12 (8/9 βολές, 7 ριμπάουντ), Γιοκουμπάιτις 2, Γκριγκόνις, Καβαλιάουσκας 8, Ουλανόβας 17 (4/5 τρίποντα, 5 ασίστ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ