EUROLEAGUE

Ενισχύθηκε με τον Σαμπέτσκις η Ζάλγκιρις

Ενισχύθηκε με τον Σαμπέτσκις η Ζάλγκιρις
EUROKINISSI

Η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντονάτας Σαμπέτσκις, ενώ παραχώρησε δανεικό για έναν χρόνο στην Λιετκαμπέλις τον Παούλιους Βαλίνσκας.

H Ζάλγκιρις πρόσθεσε ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ της για τη νέα σεζόν, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντονάτας Σαμπέτσκις, ενώ παράλληλα οριστικοποίησε τη μετακίνηση του Παούλιους Βαλίνσκας στη Λιετκαμπέλις με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο Ντονάτας Σαμπέτσκις προέρχεται από την Σιαουλιάι, αντικρίζει την γη από τα 198 εκατοστά και την σεζόν 2017-18 στη λίγκα της Λιθουανίας είχε μέσο όρο 9,9 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 6,9 ασίστ. Ο Σαμπέτσκις μάλιστα με τα 6,9 έτοιμα καλάθια που έδινε στους συμπαίκτες κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι, αναδείχθηκε πρώτος πασέρ του λιθουανικού πρωταθλήματος. Ο Ντονάτας Σαμπέτσκις υπέγραψε για 1+1 χρόνια με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Τέλος, η Ζάλγκιρις παραχώρησετον Παούλιους Βαλίνσκας δανεικό στην Λιετκαμπέλις, η οποία είναι μία εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στον Γ' Όμιλο του Basketball Champions League. Ο 23χρονος Λιθουανός γκαρντ (1,91μ.) την σεζόν 2017-18 μέτρησε 25 συμμετοχές στην EuroLeague και είχε μέσο όρο 2,8 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ