EUROLEAGUE

Έξαλλος ο Γιασικεβίτσιους: Έβαλε προπόνηση μετά τον αγώνα επειδή έχασε η Ζάλγκιρις!

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Σιαουλιάι έκανε μεγάλη έκπληξη στην LKL αφού κέρδισε εκτός έδρας τη Ζάλγκιρις (86-83), με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να επαναφέρει τους παίκτες του στο παρκέ για προπόνηση αμέσως μετά το τέλος του αγώνα!

Δύο μέρες μετά την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ, η Ζάλγκιρις υπέστη αγωνιστική καθίζηση στην LKL. Οι πράσινοι ηττήθηκαν εντός έδρας από τη Σιαουλιάι (86-83) σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών στη Λιθουανία, ένα αποτέλεσμα που έφερε την "έκρηξη" του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Μόνο που αυτή τη φορά τα νεύρα του δεν περιορίστηκαν σε φωνές και παράπονα στα αποδυτήρια, αλλά μετατράπηκαν σε απόφαση για προπόνηση αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο εκνευρισμός του ήταν διάχυτος ήδη από τη Συνέντευξη Τύπου, αφού απάντησε με έντονο ύφος σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του Τόμας Γουόκαπ στο παιχνίδι, ενώ εν συνεχεία όταν ρωτήθηκε αν αυτή είναι η πρώτη φορά που βάζει προπόνηση μετά από αγώνα, αρκέστηκε να απαντήσει πως " ίσως, δεν ξέρω".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ